117,1117

Izloženi master radovi

Master rad kandidatkinje Aleksandre Čolić

Master rad kandidatkinje Aleksandre Čolić pod nazivom: „Analitičke procedure u funkciji rizika revizije i otkrivanja kriminalnih radnji u finansijskim izveštajima” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Bojana Ugrinića

Master rad kandidata Bojana Ugrinića pod nazivom: „Motoričke sposobnosti i morfološke karakteristike dece predškolskog uzrasta” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Milice Kitić

Master rad kandidatkinje Milice Kitić pod nazivom: „Ljudski resursi u funkciji postizanja konkurentske prednosti u hotelskim preduzećima ” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Stefani Cako

Master rad kandidatkinje Stefani Cako pod nazivom: „Pranje novca kao globalni problem i mere otrkrivanja i sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Milijane Lazarević

Master rad kandidatkinje Milijane Lazarević pod nazivom: „Osvrt na upravljanje rizicima odabranih društava za osiguranje koja posluju u Republici Srbiji” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Ane Barać

Master rad kandidatkinje Ane Barać pod nazivom: „Značaj institucija za osiguranje i podršku eksportno-kreditnih poslova” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Vladimira Baraća

Master rad kandidatkinje Vladimira Baraća pod nazivom: „Efekti opšteg programa vežbanja na motoričke sposobnosti dece predškolskog i mlađeg školskog uzrasta” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Jelene Petrović

Master rad kandidatkinje Jelene Petrović pod nazivom: „Razvoj, brendiranje i implementacija novih kozmetičkih proizvoda Crystal na tržište” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Dušana Radovanovića

Master rad kandidata Dušana Radovanovića pod nazivom: „Profesionalni biometrijski sistemi za kontrolu pristupa” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Pavla Medana

Master rad kandidata Pavla Medana pod nazivom: „Položaj etike u računovodstvu i reviziji sa osvrtom na kreativno računovodstvo prilikom UPPR-a” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Marka Petrovića

Master rad kandidata Marka Petrovića pod nazivom: „Paralelna analiza performansi relacionih i nerelacionih baza podataka i komparacija relacionih baza sa CSV fajlom ” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Marka Marinkovića

Master rad kandidata Marka Marinkovića pod nazivom: „Primena marketing usluga na aerodromu Nikola Tesla Beograd” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Marka Jovanovića

Master rad kandidata Marka Jovanovića pod nazivom: „Prilagođavanje Geografskog informacionog sistema Elektroprivrede Srbije u svrhu razvoja mobilnih aplikacija” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Milice Kocić

Master rad kandidatkinje Milice Kocić pod nazivom: „Pozicioniranje Beograda kao destinacije MICE i kulturnog turizma” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Ivana Ilića

Master rad kandidata Ivana Ilića pod nazivom: „Doprinos revizije javnog sektora jačanju finansijske discipline” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Aleksandra Isaković

Master rad kandidatkinje Aleksandra Isaković pod nazivom: „Разлике у моторичким способностима деце која тренирају плес и нетрениране деце предшколског узраста” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Marine Ikonić

Master rad kandidatkinje Marine Ikonić pod nazivom: „Uticaj oglašavanja na lojalnost potrošača na primeru konditorske industrije” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Univerzitet Singidunum © 2024