117,1415

Izloženi master radovi

Master rad kandidatkinje Katarine Grahovac

Master rad kandidatkinje Katarine Grahovac pod nazivom: „Upravljanje kreditnim rizikom na primeru Banka Intesa ad, Beograd” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Ivane Džamić

Master rad kandidatkinje Ivane Džamić pod nazivom: „Uticaj endogenih i egzogenih faktora motivacije na produktivnost u radu zaposlenih i njihovo zadovoljstvo poslom” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Stefane Pavlović

Master rad kandidatkinje Stefane Pavlović pod nazivom: „Efekti društvenih marketinških medija na ponašanje online potrošača” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Miloša Naumovića

Master rad kandidata Miloša Naumovića pod nazivom: „Uticaj internet distributivnih kanala i društvenih medija na promociju i prodaju usluga u hotelijerstvu” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Petra Stevanovića

Master rad kandidata Petra Stevanovića pod nazivom: „Konkurentske prednosti porodičnih firmi” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Dušana Stevanovića

Master rad kandidata Dušana Stevanovića pod nazivom: „Upravljanje rizicima u poslovanju NIS-a” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidata Miroslava Hafnera

Master rad kandidata Miroslava Hafnera pod nazivom: „Upravljanje marketingom lanca Best Western u regionu Centralne Evrope” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Master rad kandidatkinje Jasne Salihović

Master rad kandidatkinje Jasne Salihović pod nazivom: „Wellness i spa turizam u Srbiji-finansijska analiza hotela "Premier Aqua"” je izložen u biblioteci Univerziteta Singidunum, Danijelova 32, na uvid javnosti.

Univerzitet Singidunum © 2024