118,7428

Naši diplomci: Ines Sinko - hotel Sheraton Atlantic City

Moje ime je Ines Sinko. Diplomirala sam 2015. godine na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum u Beogradu. Trenutno živim i radim u Sjedinjenim Američkim Državama, u gradu Atlantic City, New Jersey.

Naši diplomci - Ines Sinko - Sheraton - 001

Po završetku studija zaposlila sam se u Sheraton Hotelu koji pripada lancu luksuznih hotela Marriott International. Karijeru sam započela radom na recepciji, a poslednje 2 godine radim kao asistent menadžera u odeljenju za valet parking. Tokom rada na obe pozicije sam imala prilike da se suočim sa brojnim izazovima. Znanje koje sam stekla na fakultetu pomoglo mi je da se brzo adaptiram i spojim ‘lepo i korisno’.

Sheraton Atlantic City Hotel

Posao u hotelskoj industriji poslednjih godina me je motivisao da steknem dodatna znanja u oblasti turizma i hotelijerstva i 2016 godine upisala sam master studije na Univerzitetu Singidunum, kako bih nadogradila svoje postojeće znanje što će sigurno omogućiti napredovanje u mojoj karijeri.

Naši diplomci - Ines Sinko - Sheraton - 002

Jedna od najvećih prednosti studiranja na Univerzitetu Singidunum jeste posvećenost profesora i asistenata što predstavlja veliku pomoć i dodatnu motivaciju u toku studija.

Moj savet budućim kolegama, koji žele kvalitetno obrazovanje u oblasti turizma, hotelijerstva i ekonomiji, jeste da iskoriste priliku i upišu Univerzitetu Singidunum, koji će im sigurno omogućiti da steknu neophodna znanja i veštine za dalji uspeh u karijeri.

Univerzitet Singidunum © 2018